Help ons aan collega's & win AirPods - *Jobsite Lab9 Pro
Logo Lab9 jobsite
Logo Lab9 Pro jobsite
banner v3

Breng een nieuwe medewerker aan en krijg AirPods!*

Help je ons in onze zoektocht naar een nieuwe collega? Verspreid dan onze vacatures in jouw netwerk van familie en vrienden óf deel de vacatures via sociale media. Wordt jouw kandidaat aangeworven? Dan schenken we jou AirPods (3e gen.) ter waarde van € 199.*  

Hoe werkt het?

01.

Surf naar de vacatures via de link en deel deze met je familie, vrienden en kennissen die je geschikt vindt voor de job.

 

02.

Vraag jouw kandidaat om online te solliciteren én om in de rubriek ‘Motivatie’ jouw naam, adres en telefoon-nummer op te geven

03.

Is jouw kandidaat geselecteerd, dan wordt hij/zij getoetst op zijn/haar geschiktheid voor de vacature op basis van vooropgestelde criteria.

04.

Bij aanwerving van jouw kandidaat word je persoonlijk op de hoogte gebracht en kan je jouw AirPods ophalen in één van onze winkels.

impakt 20230112-35

Zelf aan de slag bij Lab9?

Ben je een echte Apple liefhebber en wil je zelf ons team komen versterken? Als Lab9-medewerker geniet je namelijk elke dag van onze personeelsvoordelen. We horen graag van jou!

*Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 25 maart 2024 tot en met 30 juni 2024 of tot de vacatures zijn ingevuld. Deelname aan deze actie staat open voor elke natuurlijke persoon (ouder dan 18 jaar) met uitzondering van medewerkers van Lab9 Group. Elke deelnemer kan slechts éénmaal de prijs (AirPods) voor deze actie krijgen. Deze actie is niet van toepassing op vacatures voor studenten en flexi-jobs.

 

Hoe werkt het?

1. De deelnemer zoekt een geschikte kandidaat voor één van onze vacatures, terug te vinden op onze vacature pagina. 
2. De deelnemer vraagt de kandidaat om online te solliciteren én om in de rubriek ‘Motivatie’ de naam, het adres en het telefoonnummer van de deelnemer op te geven.
3. Wordt de kandidaat aangeworven? Dan wordt de deelnemer via mail of telefoon op de hoogte gebracht.
4. De AirPods (3e gen.), ter waarde van € 199, worden persoonlijk aan de deelnemer overhandigd in één van de Lab9-winkels. De deelnemer moet een identiteitsbewijs kunnen voorleggen dat gelinkt is met de opgegeven naam van de deelnemer. De AirPods zijn niet inwisselbaar in contanten of een Lab9 waardebon.